diumenge, 22 de maig del 2022

COLÒNIES A LA GARROTXA

 

Les Astronautes i els Astronautes hem anat tres dies de colònies a la Garrotxa, per ampliar el projecte de volcans d'aquest trimestre.
Comencem visitant les colades de Sant Joan les Fonts, on vam poder veure la sobreposició de tres colades de lava que van baixar per aquest tram de riu en diferents erupcions. També vam veure el poble de Castellfollit de la Roca, construït sobre una columna de basalt.
Després d'instal·lar-nos a la casa de colònies i gaudir una estona de la localització i de l'espai exteriors que tenia, vam anar caminant al Croscat, on els guies ens van explicar moltes coses sobre els volcans. El dia va finalitzar amb un megaconcurs molt divertit.
El dijous, un cop esmorzats, tot passejant vam arribar al volcà de Santa Margarida i fins i tot vam jugar a l'interior del cràter. És un espai molt bonic.
A la tarda, vam fer de mags amb un taller de màgia on vam aprendre diferents trucs amb el Nani. Al vespre, va acabar el dia amb un espectacle de màgia increïble.
Les colònies van finalitzar amb la visita a l'espai Cràter d'Olot. Al museu vam continuar aprenent més coses sobre vulcanisme i repassant les coses que ja havíem après durant aquests dies de colònies. Un cop fora, vam anar a fer un passeig per la fageda d'en Jordà. Un espai increïble.

Us deixem les fotos d'aquests tres dies.