diumenge, 19 de maig del 2024

ANEM A LA BIBLIOTECA DELS SAFAREIGS

Aquest matí, els Astronautes hem anat a la biblioteca del barri, on hem participat en una activitat molt divertida per aprendre a trobar informació en els llibres utilitzant l'índex i el sumari.

L'Eli, la bibliotecària, ens ha rebut i després ens ha explicat que l’índex dels llibres de coneixements ens ajuda a trobar temes específics a les pàgines del llibre, mentre que el sumari ens dona una visió general dels capítols i seccions. Després de practicar una mica, ens hem dividit en petits grups per començar el joc del Gènius, un trivial on la nostra missió era convertir-nos en experts a l’hora de trobar informació específica als llibres de diferents temàtiques. L'Eli ens feia sèrie de preguntes. Per respondre-les correctament, havíem de treballar en equip i trobar la informació utilitzant l’índex o el sumari.

Al final de l’activitat, tots els grups hem aconseguit respondre les preguntes correctament gràcies a l’ús eficient de l’índex i el sumari. L'Eli ens ha felicitat pel nostre esforç i ens ha animat a seguir visitant la biblioteca per continuar descobrint el meravellós món dels llibres.