dilluns, 27 de maig del 2024

CÒLONIES A LA GARBINADA

Avui ha estat un dia emocionant i ple d’aventures per la classe dels i les Astronautes! Després de setmanes d’espera, finalment hem arribat a la casa de colònies La Garbinada, a Torroella de Montgrí. Tot i que el viatge ha estat llarg, el nostre entusiasme i energia ha fet que el temps passés volant.

Després de deixar les motxilles, instal·lar-nos a les habitacions i dinar, hem començat la nostra primera activitat: surfskate! Aquesta combinació de surf i skateboard ha estat una nova experiència per a molts de nosaltres. Ha estat increïble veure com, al final de l'activitat, tots ens atrevíem a fer alguna cosa sobre la taula.

També hem jugat a minigolf. Les pistes eren variades i enginyoses, oferint desafiaments per a tothom. Hem format petits equips i hem passat una tarda plena de rialles i competició amistosa.

A continuació, hem fet una remullada a la piscina i hem anat una estona a la platja, que tenim a 5 minuts caminant de la casa de colònies.

Després d'un dia tan intens, hem acabat amb un bon sopar i un joc de nit a la platja. Encara ens queden moltes aventures per viure, però aquest primer dia ha estat genial!

Fins demà!